Amsterdam

Hamburg

Na zijn studie in de rechtsgeleerdheid in Duitsland en de Verenigde Staten heeft RA Horn op 1 maart 1981 een zelfstandige praktijk in Hamburg gevestigd. Bovendien adviseert hij sinds 2003 als economisch mediator.

De nadruk van zijn activiteiten ligt op de rechtsgebieden vastgoedrecht, schade- en aansprakelijkheidsrecht, samenstelling van commerciële contracten, economisch strafrecht en arbeidsrecht.

Van jongs af aan met paarden opgegroeid, was RA Horn tot enkele jaren geleden actief amateur springruiter. Dus is hij bovendien – zoals mr. Bavelaar ook – een zeer bekwaam aanspreekpunt voor hippische rechtsaspecten.

Opgegroeid met paarden en een actieve springruiter en paardeneigenaar sinds een paar jaar geleden, dhr. Horn is ook een hooggekwalificeerde contactpersoon in hippologische juridische zaken (net als mr. Dr. Bavelaar die actief springwedstrijden tot op het hoogste niveau rijdt).

Verder is dhr. Horn is gespecialiseerd in juridische kwesties met betrekking tot klassieke motorvoertuigen (youngtimers en oldtimers).

RA Horn is lid van bekende rechtskundige en hippische organisaties, waaronder de Commissie voor Recht en Belastingen van de Duits-Nederlandse Handelskamer, de “Deutsche Akademie für Verkehrswissenschaft e.V.” en de “DRFV e.V.”.

Talen:
Duits, Nederlands, Engels